Het mobiliteitsplein

'Getting the job done.'

Loopbaancoach

Gerard is gespecialiseerd in het begeleiden van onze 2e spoor trajecten. Hij heeft hier veel ervaring mee en heeft ook veel contacten bij het UWV. Zijn netwerk is ook zeer toereikend om werkzoekenden zo snel mogelijk te begeleiden naar een nieuwe baan. Zijn sterke punten zijn het luisteren en zijn empathisch vermogen. Ook ziet hij verbanden en is hij oplossingsgericht. Hij is in het verleden actief geweest als HR Manager van de Belastingdienst. Daardoor kent hij vele regelingen en weet wat mogelijk is. Daarna heeft hij tevens veel gewerkt in de sales. Hierdoor weet hij welke manieren er zijn om binnen te komen bij een bedrijf, hoe je jezelf moet verkopen en heeft hij een groot netwerk.

Gerard Bakker: Een ervaren coach:

Een schat aan werkervaring en levenservaring, zeer ervaren in de begeleiding van mensen die op zoek zijn of moeten naar werk.

Een coach/consultant die mensen begrijpt en ze altijd in hun waarde zal laten en ervan doordrongen is dat ieder mens en zo ook ieder traject, uniek is!

Een korte samenvatting:

* Ruime werkervaring binnen het vakgebied coaching.

* Ervaring in de begeleiding en plaatsing van allerlei doelgroepen: outplacement, tweede spoortrajecten, begeleiding van Wajong-gerechtigden, mensen met een bijstandsuitkering, WIA/WAO-gerechtigden, jongeren, etc.

* Commercieel/Verkoopkwaliteiten.

* Ik beschik over een groot netwerk aan werkgevers en organisaties door geheel Nederland, waar ik gebruik van maak om mensen te plaatsen naar een nieuwe werkkring.

* Levenservaring: ik heb zelf ook keuzes moeten maken in mijn leven en kan me, juist door eigen ervaring verplaatsen in de problemen en situaties van een klant.

* Empathisch vermogen.

* Humor

* Ik kan mensen motiveren en enthousiasmeren.

* Geen “9 tot 5 mentaliteit”

* Teamplayer, maar kan ook goed individueel werken.

* Ben in staat om te “luisteren”

* Ik zie kansen in plaats van belemmeringen.

* Ik ben realistisch, zal nooit dingen beloven, die ik niet kan waarmaken.

* Eerlijk en betrouwbaar.