Het mobiliteitsplein

'Getting the job done.'

Wij helpen je samen een nieuwe of betere baan te vinden!

Training en cursussen

In het plein kan je vele verschillende trainingen volgen, zoals een training online en offline netwerken, presentatietechnieken, gesprekstechnieken en solliciteren. Deze trainingen zijn speciaal voor ons ontwikkeld om je zo snel mogelijk te begeleiden richting werk.

vacatures

In het plein bieden we een totaaloverzicht van alle vacatures in Nederland. Dus ook van alle vacatureverzamelsites, werk.nl en vacaturepagina's van werkgevers.

Opleidingen

We hebben een overzicht van alle opleidingen en cursussen die er zijn in Nederland. Vanuit de adviestool in het centrum weet je in welke richting je moet zoeken. Aan de hand van het overzicht kies je de opleiding die het beste past.

Online Bibliotheek

In onze online bibliotheek vind je overal voorbeelden van die je kunt gebruiken bij het solliciteren, zoals een voorbeeld CV en voorbeeld sollicitatiebrieven. Ook vind je hier alle opdrachten die bij de trainingsfilms horen. Sla jouw gemaakte werk op in jouw eigen E-portfolio!

Adviestool

In ons loopbaan adviestool kun je invullen wat je graag zou willen doen. Aan de hand van de ingevulde functie, berekent het systeem welke opleiding, cursussen, competenties en werkervaring je nodig hebt. Ook geeft hij aan wat het marktconforme startsalaris is.

Happy & Healthy to and at work

Outplacement

Outplacement heeft nog steeds een nare bijsmaak, maar dat hoeft helemaal niet meer. Tegenwoordig kan je dit soort trajecten net zo goed noemen: het uitzetten van externe loopbaanpaden. Je krijgt hier alleen hulp bij op alle mogelijke manieren.

lees verder

Mobiliteit

Mobiliteit is een breed begrip. Het betekent: blijf bewegen op de arbeidsmarkt! Kijk naar andere sectoren, functies en bedrijven. Maar ook binnen je bedrijf zijn mogelijkheden (interne mobiliteit). Verandering houd je scherp.

Lees verder

Duurzame inzetbaarheid

Het duurzaam inzetten van medewerkers gaat verder dan gezond, vitaal en veilig werken. Het gaat erom dat de medewerkers het gevoel hebben dat er mogelijkheden zijn om verder te komen. Wat dat dan ook maar voor hen betekent.

Lees verder

2e spoor re-integratie

Deze reden van ziekte betekent niet dat het onmogelijk is om bij een andere werkgever te kunnen functioneren. Wij kijken niet naar onmogelijkheden, maar naar kansen en mogelijkheden voor een snelle herplaatsing op de arbeidsmarkt.

Lees verder

Als eerste het laatste nieuws ontvangen?

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het Mobiliteitsplein wordt o.a. gebruikt door

Arjo Wiggins Security
Sitel
Cargill
Visschedijk
Asito
Schuitemaker
ZGT
AGC
Centric
MST Ziekenhuis
Bührmann Ubbens
TUI
Plasticon
Post.nl
Hilding Anders
Toppoint