Het mobiliteitsplein

'Getting the job done.'

Ik wil graag een andere baan

Ik vind mijn huidige functie niet leuk meer en wil graag wat anders gaan doen. Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen en wat mijn mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Er zijn nog steeds veel aannames op de arbeidsmarkt dat het slecht gaat en er geen banen meer zijn.

Banen met een onbepaalde tijd contract worden inderdaad minder. Dit komt omdat het moeilijker wordt voor werkgevers doordat ze met veel regels te maken krijgen, zoals de transitievergoeding en bescherming van medewerkers. Werkgevers worden daardoor huiverig om 'vaste contracten' te geven. Dit betekent niet dat er geen banen meer zijn, want veel werkgevers zoeken wel naar hulp op verschillende vlakken. De contracten zijn vaak wel tijdelijk of steeds meer op project basis. 

Hoe kom je er nou achter waar de kansen liggen die ook nog eens passen bij jouw sterke punten en kennis? Daar kan In Person Outplacement en Mobiliteit en dit mobiliteitscentrum perfect bij helpen. Zoals we op een aantal andere pagina's al verteld hebben, hebben we een kennistool ontwikkeld waarmee we informatie geven over het niveau, de benodigde kennis en werkervaring, benodigde competenties en cursussen om voor 80% zeker te zijn dat je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. We geven zelfs nog aan hoe hoog het startsalaris ligt.

Weet je nog helemaal niet welke kant je op wilt? We hebben meer dan 150 verschillende testen en assessments waar we gebruik van kunnen maken. Dit in combinatie met een professionele loopbaancoach maakt dat het steeds helderder wordt wat bij jouw capaciteiten en kwaliteiten past.